Eerste video! How to: parelcouscous-salade


Ik heb besloten om het jullie nog eens wat gemakkelijker te maken! Ik maakte een video van hoe dit gerechtje tot stand komt. Je kan mij volgen in versneld tempo in dit filmpje en alle stapjes bekijken!

Nu, mijn eerste video is niet bepaald van hoge kwaliteit. Natuurlijk heb ik er niet aan gedacht om liggend te filmen, maar stond mijn gsm recht. Knippen en bewerken is ook nog niet helemaal mijn top skill, maar je kan wel eens kijken hoe deze parelcouscous in mekaar zit!

Let me know wat jullie ervan vinden, geef gerust feedback en ik zal zien wat ik hier verder mee doe!

Het recept kan je trouwens ook vinden in deze blogpost, waar ik de salade maakte samen met Lore, beter bekend van Mykotfood!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.