About

Hallo allemaal!

Mijn naam is Masha en naast studente aan de KU Leuven en actieve deelnemer van allerlei projecten en uitwisselingen, ben ik ook een enorme foodie.

noun \  food·ie  \ ˈfü-dē \

a person having an avid interest in the latest food fads

En ik eet gewoon heel graag. Toch schrok ik niet zomaar alles naar binnen. Ik wil graag gezond blijven en kijk daarom specifiek naar de voedingswaarde van producten. Ook het milieu ligt me nauw aan het hart. Daarom probeer ik minder plastic verpakkingen te kopen, meer lokale producten te kiezen en minder dierlijke producten te eten. Zo kook ik op kot altijd zonder  vlees en gebruik ik vooral Alpro ter vervanging van melkproducten. Maar als je me uitnodigt op een heerlijke barbecue in de zomer, smul ik naar hartelust mee!

Alles met mate, daar draait het om. Behalve mijn liefde voor eten, die is grenzeloos. Met deze blog hoop ik leuke ideeën te kunnen delen, receptjes de wereld in te lanceren. Mijn ontbijtconcept met glazen ‘jars’ waar yoghurt-granola-fruit-noten-zaden mooi gelayered worden, zit al in een opmars op Instagram! Dus waarom niet verder gaan en met woorden werken, naast enkel foto’s?

Go check it out! @mashasjars 

Oh ja en excuse my English. Ik heb de neiging om nogal wat anderstalige woorden te mixen in mijn dagelijkse taal. Dat maakt het wel wat dynamischer, niet? 😀

Nog vragen? Stel ze allemaal gerust hieronder!

Toedels xoxo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.